Øystese Jeger og Fiskarlag får besøk av LARS på Blekeld søndag 20.9. LARS vil fiske! Kan du bidra med litt praktisk hjelp?

Rundt 4500 – 5000 mennesker er ryggmargsskadet i Norge. Hvert år vil mange mennesker få en ryggmargsskade fra trafikkulykker, sport og arbeidsulykker, fall eller ved sykdom. LARS, eller Landsforeningen for ryggmargsskadde, tilsluttet Norges Handikapforbund,er da de ryggmargsskadete sin egen forening.
Kjell Hatland var på befaringsbesøk i mai/juni og var med god grunn meget imponert over både Blekeld og i Vangdalsåsen. Anleggene kunne gi de som ellers sliter med å få fiske litt eller bare det å komme seg ut for litt sosialt en god mulighet for dette. Kjell selv elsker å fiske og øyner her en god mulighet! 😉
Egentlig skulle de komme i Juli, men nå ble det 20 september i stedet. Det er 15 påmeldte og siden jeg selv skal i konfirmasjon på sørlandet den helgen trenger jeg noen som kan bistå noen timer med å gjøre dagen deres til å skape gode minner om Øystese og turen dit.

Planlagt opplegg:
Lørdag 19.9, sjekke Blekeld, vaske båtene (De er klar over at handikappheisen er i ustand) og se at det ellers ser greit ut. Sørge for at det er ved til peisen (Jeg sjekker og eventuelt henter ved fra Vangdalsåsen ved behov).
Søndag 20.9. De drar fra IKEA i Åsane kl. 11:00 og er fremme ca 12:00 – 12:30.
De vil grille og de har kjøpt inn et eget telt som de vil sette opp inn mot grindabygg der.
De tar også med eget fiskeutstyr og redningsvester.
Ta kontakt med meg ved å ringe eller sende en SMS til 926 13490, eller legg igjen en kommentar på Facebook.

Dette innlegget vart lagt inn i Ikkje kategorisert. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *