Jaktfelt stevne 28.januar

Søndag 28.januar 2018 arrangerer me historiens fyrste jaktfeltstevne i Vangdalsåsen

Jaktfelt er skyting med rifle mot stillestående viltmål på ulike avstander oftest fordelt med 5 skudd på 6 ulike poster. Skytingen foregår ofte ute i terrenget, og skytestillingene som benyttes er liggende, sittende og stående.

Våpen
Alle rifler (bolt-, halvauto-, enkeltløp-, kombi og dobbelrifle) som er tillatt brukt på jakt i Norge, kan benyttes til jaktfeltskyting.

På vårt stevne vil det verte 6 hald som vil variere frå ca 25 – 200 meter., 2 hald vert sitjande , 2 ståande og 2 liggjande.  For informasjon om regelverket kan de sjå linken her: NJFF Regelhefte jaktskyting WEB

Påmelding vert frå 1100 til 1300. Påmeldingsavgidt er 200,- for vaksne og 100,- for D1 og D2.

Medlemskort og klasseføringskort må medbringes og fremvises ved påmelding. For dei som ikkje er medlem i NJFF eller mangler klassekort vil det vere mulig å skyte i gjesteklasse.

Ynskjer du bestille klasseføringskort kan du enkelt gjere det på jaktskyting.no , velg ny skytter og legg inn ditt medlemsnummer i NJFF. Er du medlem og alt har klasseføringskort må du frå 2018 inn på «min side»(https://Loginminside.njff.no/Account/)og skrive det ut derifrå.

Velkommen skal de vere

 

 

Dette innlegget vart lagt inn i Ikkje kategorisert, Rifle. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *