ØJFL trenger kasserer

Hei dere,

Onsdag 23.2 ble det avholdt årsmøte i laget og det kommer en oppsummering fra møtet om ikke lenge.

Vi mangler imidlertid fortsatt en kasser for laget, så jeg tillater meg å igjen spørre om det er noen som kan påta seg oppgaven? Eller om det er noen virksoheter som har mulighet til å sponse laget med en slik tjeneste?

Viste du at:
Fakturering av medlemsavgifter og eventuelle purringer er det NJFF sentralt som ivaretar. Oppgaven består da grovt i behandle lagets fakturaer, føre et enkelt regnskap samt delta i budsjettarbeidet. Dersom et selskap ivaretar kasserefunksjonen, trenger vi uansett en kasserer for å delta i styret og på årsmøtet., men arbeidsomfanget blir jo da redusert.

Dersom du har mulighet for å bidra med en løsning, ta da kontakt med leder av laget, Cato Landsvik på 92613490

Dette innlegget vart lagt inn i Ikkje kategorisert. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.